follow

10 Ogos 2011

tau tahu la..?

selamat berbuka puasa erk..07:34 entry..aku rindu gila kt blog aku ny..rindu kt org yg sudi bca blog aku ny..terima kasih..apa yg aku tulis ini semua brkaitan dgn hidup aku..apa yg aku rsa..aku fikir! aku xhebat mcm org lain..aku xpndai mcm dy..tp aku ada keinginan utk memiliki semua 2..tp..apakn daya? aku manusia biasa..aku mudah melakukan ksilapan..kdg2 kita ny xsedar..spa yg syg kt kita..spa yg btul2 prlukn kita..smpai kita kehilangan dia baru kita sedar..2 aku tgh rsa skrg..rsa brslh pda seseorg..apa yg dia buat skrg??

skrg dia sudah lupakn aku..skrg dia ada kakak agkt baru..befday aku sepatutnya dia org first yg wish..tp..tahun ny brlalu tnpa dia..agk2 dia igt x..? hati aku slalu ckp.."bnda dh lepas..xpyh igt..nnti sakit hati tmbh mnyesal.." aku xprnah mntak semua ini jd kt aku..mgkin ini dugaan atau balasan buat aku..smlm aku xg tarawih..aku bca yassin kt rumah than sembhyg..aku menangis semahu2 aku..teruk! smpai mata aku bengkak..pnya igt kisah tahun2 lepas..


aku bkn xnk tulis blog lg..tp..aku betul2 xdak msa..mcm2 nk buat..aku online p0wn ny skjp2 ja..ny p0wn dh abs exam..rsa lega..tp result..tuhan sja yg tahu..aku tawakal..aku trima result 2 dgn ikhlas..memang dlm hati rsa mcm n mnjerit!!! tp nk buat mcm mna aku kena trima knyataan..ibarat kita kehilangan seseorg..kita kena terima kn? semua yg trjd ada hikmah.. =) try utk senyum! kdg2 aku rsa diri aku ny penipu..! snyum ikhlas ke x..xtau la..

"weh aku suka kt hg..hg suka kt aku x?" hurm..ya! memang aku tgh minat kt someone..tp dia xsy0k kt aku..so sad! hari2 aku kena tg0k dia..klau xtgok..tnya psal dia p0wn jd la..dulu dia suka kt aku..aku tolak..skrg aku suka kt dia..dia buat bodoh..padahal..aku dh mgharap..sedih k0wt..aku btul2 rsa 2..sgt2 kecewa! bygkn smpai aku xdak cinta buat lelaki..jujur aku ckp..betapa hncurnya hati aku ny..knpalah tuhan xambik nyawa aku dari dulu..? aku xnk rsa semua ny..serius sakit!!! klau ik0wtkn hati aku nk mati! tp iman aku still ada..aku xbleh buat semua 2..c0z aku syg semua org dlm hidup aku..walaupun dia org xprnah hargai aku..xprnh syg aku..

td ada sorg mamat ny dh jatuh hati kt aku..aduhai! jgn la weh! dia bleh main ugut2 plk..aku suka kwn dgn dia..bkn suka lebih dari 2..aku ckp mcm 2..frust dia!!! smpai ugut2..apalah hg weh..? otak gila..sma dgn aku..2 best kwn dgn hg..klau hg ada awex jgn ngorat aku..just klau hg ska bikin skandal ma!!! haha..kidding.. =) than kwn aku yg rapat ny..dy ckp..klau bdk 2 nk kt hg..aku kebas hg dri dia..spa suruh xmau..haha..weh! kita kwn kn...........dia ya! <3

‎-npe ko nangis?
-adik ex aku bg bnda ni suh ak bca
-ko kn xske dia,npe nk ngis?
-umm
-byk giler dia tlis
-dia tlis tiap2 hri utk aku tau
-nk tgk blh?
-nah,ko amik yg last ni je

1-arini awk lyn sy truk sgt,tp sy ttap syg awk
2-awk malukn sy lg,sy ttap syg awk
3-awk curang,sy nk mrh,tp sy ade awk sorg je..sy ttap syg awk
4-sy rsa sy akn pegi jauh,sy hrp awk jga diri,sy ttap syg awk

-so,npe?
-dia dh mninggal smlm :(

( hargailah kehadirannya..jgn bila hilang baru kita meratapi kehilangannya)

Tiada ulasan:

baca lah..

get this widget here