follow

21 Jun 2011

aku luV..kau..dan dy


cinta..pergi lah jauh2..aku xmau dkt dgn kau lg cinta..aku dh xsanggup lagi..air mata ny adh kering..aku dh cukup terseksa 0leh llaki yg aku sygs!


aku tahu kau xsyg aku lg..knpa harus aku mngejar kau? knpa msti aku
menunggu sesuatu yg sudah psti bkn milikku lg..? knpa aku tetap brtahan dgn cinta ini..?
katakan kenapa..! aku nk tahu jwpan kau!!! 

cinta ini dh xbermkna buat aku..yg aku rsa ini hnyalah mimpi..!
setelah ditinggalkan cinta msa lalu..dulu kau berikan janji..
manis sungguh janji mu..aku yg sambut itu..!
dgn sepenuh hati aku..smpai kau mmbiarkan aku brlalu pergi..
tinggalkan mu..!

hilang cinta ini setelah aku mngetahui kau ada yg punya...?
sehingga aku lebih memilih cinta allah cinta yg paling agung..!!
perginya engkau dari hidup aku..betapa sakit hati ini..!!!!!
hingga aku trjatuh dalam sebuah kehampaan..
aku sebut namamu disetiap doaku...
untuk bangkitkan setiap kenangan tentangmu..!
yang aku dapat hanyalah bayang-bayangmu....................!



tadi kt sklh bz gila cikgu2..bdk sklh yes bz jgk..bz main!!!
hahaha..senyap! than pg td aku lepak kt class dgn kwn aku cyak..
cyak buat h0mew0rk..aku time 2 just sembang dgn yana..
aku try to speak about my bf..aku tnya dy psal bf aku..dy cita semuanya..
tp yg pling h0t yg aku xtahan nk dgr..bf aku ada surat cinta!!!!!!!!
omg!!! geram gila aku!!! 


kepala hotak btoi la!! abz aku ny apa bg dy...! smpai hati kau!!!!!!!!!!
memang dy nk makan saman dgn aku ny..xpa2 tggu kau aku krja kan..
memang aku dh putus dgn dy..memang aku dh xda hak ke ats dy..
so what! wh0 care...! lantak lah..aku nk terima ka x..


aku xtau perempuan mana bg surat cinta kt ex-boy aku..aku tau msa aku tgh couple dgn dy..msa 2 la perempuan 2 bg..eh2!!! bkn setakat surat..bg gmbr skali..hurm..dy 
yg trgedik bg atau ex-b0y aku mintak..2 aku xtau..tuhan sja yg tahu..
aku dh xtau nk buat apa..alasan aku cuma satu..sbb aku masih syg dy..
betapa hancurnya hati aku ny..bila dpt tau aku dh xpenting bg dy..
hancur brsama harapan!!!!! 


ok find! buat ex-b0y aku 2..aku doakn kau bahagia..!
aku xkn ganggu kau lg..aku xkn kacau hidup kau lg..!
aku xkn tggu kau lagi...dan aku xkn syg kau lg.....!
2 yg kau nk sgt kn..xpa..aku terima...........
walaup0wn hati ini dh hancur brkeping2..
aku nk kau rsa mcm mna pnderitaan aku ny..slama ny aku diam kn..?
kau rasa la..mcm mna aku rasa..betapa sakit! betapa seksa!
spa yg eg0 skrg..!!!!!!! kau atau aku...!
aku nk pesan satu ja..klau ada someone girl mainkn kau..
kau jgn cari aku lg..aku setia dgn cinta aku pda kau..
cinta aku tulus tau x...! cinta aku suci.....!
tp kau yg xtry nk fhm aku.........!


Angel Kekadang tidak dapat menerima apa yang telah kita dapat Angel

2 ulasan:

Aida Omar berkata...

sabar dear..masih terlalu awal agknye. cinta tu kadang2 dtg sendiri...doa byk2 k :)

0wH miRRa berkata...

insyaallah..bt0l ckp akk 2..t[ mira xmntk p0wn cinta 2 hadir..

baca lah..

get this widget here